Комплетно Решение!?

Computer systems

Компјутерски Системи

Вршиме комплетна анализа на вашите потреби. Потоа ви нудиме неколку проекти со различни опции и цени. На крај го изработуваме или набавуваме одбраното решение, го инсталираме и имплементираме во постоечкиот или нов мрежен систем. Целиот процес се врши внимателно за секоја ставка, така да не се остава простор ни за најмал пропуст или грешка. Долготрајност и Сигурност се нашите пароли!

WebSite Design & Hosting

Изработка на Интернет страни

Вршиме проценка за најдоброто интернет решение, прецизно скроено врз основа на вашите потреби, пазарниот дел каде сакате да настапите и финансиските можности. Ви нудиме НАЈДОБРО комплетно решение за сите ваши интернет потреби, изработка, закупување домеин, хостирање и одржување на вашата интернет страна.

Хостирање на Интернет Страни

Игор Николовски

"Дозволете да Ви помогнеме во изборот и олесниме секојдневната работа."

Одржување Компјутерски Системи

Клучен фактор за функционирање на целиот систем на Вашата компанија е беспрекорната работа на Вашите компјутерски системи и мрежа. За жал тоа не е можно без постојано и квалитетно одржување на тој систем и навремено одстранување на сите проблеми. Колку пати сте се нашле во ситуација да неможете да завршите некоја обврска во рок, само заради тоа што компјутерите или мрежата правеле проблем!? Пријателот сервисер наможел брзо да дојде, некоја фирма каде треба да го оставите компјутерот на сервис ќе може да го поправи за 3-4 дена итн... РЕШЕТЕ ГО ТОЈ ПРОБЛЕМ! Одберете целосно тековно одржување на Вашиот систем според бројот на компјутери и според Вашата реална потреба. Ќе добиете перфектно стабилен систем, брз одзив и решение за евентуален проблем, резервни делови, онлајн телефонска помош, материјали со попуст, антивирусна заштита, бекап на податоци. ДЕЛ ОД НАШАТА ПОНУДА :

 • Basic
 • Годишно: 4,977ден
  Месечно: 12x500ден(6,000ден)
 • Компјутер x1
 • Во наш сервис 1x1h
 • Рок 72h
 • Повик 4x10m
 • Сервис -10%
 • Потрошен -5%
 • Чистење Вируси 1x1h
 • Дознај ПОВЕЌЕ
 • Best Buy
 • Годишно: 9,977ден
  Месечно: 12x1,000ден(12,000ден)
 • Компјутер x3
 • Он-Сајт 2x1h + Во сервис 2x1h
 • Рок 24h
 • Повик 10x10m
 • Сервис -20%
 • Потрошен -10%
 • Чистење Вируси x1
 • Интернет Бекап 1GB
 • Дознај ПОВЕЌЕ
 • Advance
 • Годишно: 19,977ден
  Месечно: 12x2,000ден(24,000ден)
 • Компјутер x5
 • Он-Сајт 3x1h + Во сервис 3x1h
 • Рок 12h
 • Повик 20x10m
 • Сервис -30%
 • Потрошен -15%
 • Чистење Вируси x3
 • Интернет Бекап 1GB
 • Хостинг Веб Страна + 5 Емаил (200MB)
 • Дознај ПОВЕЌЕ

Последни Промоции!

@lfakom:

LETEN POPUST: Kvartalen Servis na ~60% POPUST za samo 499den namesto 1,200den (17 Septemvri 2013)

@lfakom:

Office Laptop: Acer E1-531 so Dual-Core, 2GB RAM, 500GB HDD, 15.6"LED za samo 15,997den (25 Septemvri 2013)

@lfakom:

TOP Laser Printer: Samsung ML-2160, A4, 1200dpi, 21ppm, 8MB za samo 2,877den (07 Oktomvri 2013)

ИТ Менаџери

Менаџерскиот тим е составен од високо професионален кадар со претходно над 15 годишно стручно искуство во повеќе водечки македонски фирми во ИТ индустријата. Со високата екипираност, организираност и правилна распределба на обврските извршувањето на дневните обврски е секогаш прецизно и квалитетно, не ретко и пред крајниот рок. Продукцискиот оддел е опремен со највисока технологија за производство на компјутерски системи, работни станици, податочни, интернет и маил сервери, архиви, бекап солуции итн. Сервисот е опремен со реворк станици за поправка на матични плочи, графички карти, напојувања, хард дискови и сите останати компјутерски компонени. Исто така имаме голем дел на резервни делови на лагер, како би можеле компонентите кои не се поправат, да ги замениме со соодветни нови или да ги надградиме на следно поквалитетно ниво. Имаме соработка со повеќе курирски сервиси, како и наша лична доставна служба, така да во секое време можеме да ви доставиме или превземеме некоја компонента или потрошен материјал. Запознајте се накратко со нашите одговорни лица:

Петар Тасев

Петар Тасев

Активности

Одговорно лице за креирање на програми, веб и мобилни апликации, интернет страни и продавници, организирање, изработка на проекти и понуди за хостинг солуции и онлајн архивирање. Активен програмер во C#, HTML5, CSS3, JS, ASP, SQL, mySQL, PHP, Ruby, JAVA-Android...

@lfakom

web@alfakom.mk

Игор Николовски

Игор Николовски

Активности

Одговорно лице за производство на компјутерски системи, инсталирање на мрежи, поправка на компоненти, сервис, техничка подршка и 'on-site' одржување. Комплетно познавање на електронските компоненти на компјутерските и мрежни системи, подкрепени со сертификати...

@lfakom

support@alfakom.mk

с

Ирена Трајковска

Ирена Трајковска

Активности

Одговорно лице за продажба, изработка на докуманти, договори, понуди, контрола на требовања, налози, листи, испратници, распоред на активности, прием, испораки, контакт со коминтенти, финансии итн...

@lfakom

sales@alfakom.mk

Михаил Кировски

Активности

Сервери, мрежи, VOIP, комплетни хостинг, дата и клауд решенија. Комплетно познавање на серверските и мрежни системи, подкрепени со сертификати. Активен програмер во повеќе јазици...

@lphacom

alfakom.mk@gmail.com

Контакт Информации

Пишете ни!

Побарајте понуда, информација, пофалете не, жалете се...

Алфаком Солуции ДООЕЛ

АВНОЈ 64а, Скопје, Македонија
Tel:
+389 (0)2
Mob:
+389 (0)72 558881
Facebook:
alfakom.mk
Twitter:
@lfakom
map